6 viikkoa vain 14,95€

Yhteenveto ryhmäliikuntapalautteesta

Kiitos kaikille palautteeseen vastanneille. Kaikkien vastanneiden kesken arvottiin kaksi kappaletta Kanavan uutuus T-paitoja. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Toiveissanne nousi selkeästi esiin tanssilliset, sekä niin sanotut perusjumppien tyyliset tunnit. Tällä hetkellä lukujärjestyksestä löytyy keskiviikkoisin Zumba ja lauantaisin Dance, näiden lisäksi pyrimme tarjoamaan Rasvanpoltto - ja RVP -tunteja 1-2 kertaa kuukaudessa. Seuraavan kerran kyseiset tunnit ovat perjantaina 12.4. ja Helatorstaina 9.5. Vaihtuvat - ja extratunnit näet kotisivuilta tai sovelluksesta "vaihtuvat tunnit" -otsikon alta.

Mikäli kaipaat yhtään lisätietoa tai neuvoja tunteihin liittyen niin vastaan niihin mielelläni. YToiveita erilaisiin tunteihin liittyen saa myös esittää jatkossakin aina jos jotain tulee mieleen.

Muistuttelisin vielä tuntien varauksiin ja vahvituksiin liittyen, että mikäli et pääsekään paikalle olisi todella tärkeää perua varaus. Tämä onnistuu sovelluksesta 90 minuuttia ennen tunnin alkua, ja tämän jälkeen voit vaikka laittaa minulle sähköpostin. Peruutus olisi hyvä tehdä mahdollisimman ajoissa, jotta jonossa olevat asiakkaat ehtivät saada tiedon. Valitettavasti joitakin kertoja on nyt käynyt niin, että tunnille on ollut jonossa osallistuja ja sitten varsinainen tunti ei ole kuitenkaan ollut täynnä.