6 viikkoa vain 14,95€

SOPIMUS- JA IRTISANOMISEHDOT

Sopimusehdot

1. Jäsenyys on aina henkilökohtainen. Jäsenyyden haltija on vastuussa sen asianmukaisesta käytöstä. Jäsen ei saa tuoda omalla kulkuoikeudellaan kuntosalille sellaisia henkilöitä, joilla ei ole omaa kulkuoikeutta. Jäsenyyden väärinkäytöstä seuraa kortin katkaisu välittömästi, eikä mahdollisia etukäteen maksettuja maksuja palauteta. Lisäksi siitä seuraa 150€ sakkomaksu.

2. Alle 18-vuotialta vaaditaan huoltajan suostumus laskutussopimuksen tekemiseen.

3. Kuluttajasuojalain mukainen keskeytysturva on voimassa kaikissa korteissamme (sairaus- tms. tapauksissa).

4. Tuotteen ostaminen merkitsee sopimuksen tekemistä, eikä sopimusta voi kumpikaan osapuoli yksinään muuttaa. Kauppaa ei siis voi yleensä perua, vaikka tulisikin katumapäälle.

5. Alennuksella myytäviä tuotteita koskevat samat säännöt kuin normaalihintaisia tuotteita.

6. Asiakkaat harjoittelevat ja käyttävät kuntosalin tiloja omalla vastuulla. Kuntokeskus Kanava ei ole vastuussa henkilövahingoista, jotka tapahtuvat kuntosalilla oleskelun aikana.

7. Kuntokeskus Kanava ei vastaa asiakkaiden henkilökohtaisesta omaisuudesta. Arvotavaroiden säilytys asiakkaiden omalla vastuulla.

8. Tavaroita säilytetään pukuhuoneen kaapeissa vaan treenin ajan, pukukaappeja voit vuokrata erilliseen hintaan. (Kysy lisää henkilökunnalta)

9. Kuntokeskus Kanava pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Kaikki hintoja ja sopimuksia koskevat muutokset tulevat voimaan aikaisintaan 30 päivän kuluttua siitä, kun sinulle on ilmoitettu muutoksesta.

10. Asiakas hyväksyy, että jäsensopimuksen tiedot kerätään Kuntokeskus Kanavan asiakasrekisteriin. Tietojen keräämisen tarkoituksena on hallinnoida ja huolehtia jäsenyydestä parhaalla mahdollisella tavalla sekä myös tiedottaa jäsenelle uusista tarjouksista ja ajankohtaisista asioista.

11. Jäsenen tulee ilmoittaa Kuntokeskus Kanavalle kaikista yhteys- ja maksutietojen muutoksista (mukaan lukien nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ja muut annetut tiedot).

12. Lasku tulee maksaa aina oikealla viitenumerolla. Mikäli väärällä viitenumerolla maksetusta laskusta aiheutuu perintäkuluja, perimme ne asiakkaalta.

13. Kuntokeskus Kanavassa on tallentava kameravalvonta kulunvalvonta- ja turvallisuussyistä.


Irtisanomisehdot

1. Jatkuvan jäsenyyden irtisanomisaika on yksi (1) kalenterikuukausi. Irtisanominen on tehtävä suullisesti henkilökunnalle tai sähköpostilla vastaanotto@olefitkanava.fi.

2. Mikäli asiakkaalla on maksamattomia laskuja, tulee ne maksaa ennen jäsenyyden irtisanomista.