6 viikkoa vain 14,95€

Ole.Fit Kanava

Jatkossa olemme Ole.Fit Kanava, lue lisää alta

Vuosi 2024 on kuntokeskuksellemme todellinen uudistuksen vuosi ja tulevana kesänä ja syksynä tulemme ottamaan valtavia kehitysaskeleita, jotka vievät meidän kaikkien liikuntakokemuksen täysin uudelle tasolle.

Olemme tehneet sopimuksen Suomen suurimmaksi kasvaneen Ole.Fit-kuntosaliketjun kanssa ja näin ollen, Kuntokeskus Kanavasta tulee Ole.Fit Kanava!

Tämä muutos on asiakkaillemme, vain ja ainoastaan positiivinen. Vanhat edut ja perinteet säilyvät, samalla kun keskuksemme ja palvelut kehittyvät.

Päätös liittyä Ole.Fit-ketjuun oli meille hyvin luontainen, sillä Kuntokeskus Kanava on pitkään ollut osa CMS-ketjua, jonka Ole.Fit osti syksyllä 2023. Tämän myötä verkostot sekä palvelut kehittyivät paljon sekä asiakkaita että meitä itseämme varten.

Ole.Fit-kuntokeskukset ovat yrittäjävetoisia ja tulemme saamaan Ole.Fit-ketjulta paljon tukea sekä uusia työkaluja. Keskuksen omistus ja päätösvalta toiminnasta säilyy meillä itsellämme kuten tähänkin asti.

Ensimmäisenä konkreettisena etuna, tulet saamaan vierailuoikeuden lähes 60:lle Ole.Fit-keskukselle ympäri Suomea. Vierailijakortit ovat saatavilla keskuksemme asiakaspalvelusta kesän aikana. Tutustu Ole.Fit-keskuksiin tästä.

Seuraava iso ja näkyvä askel tulee olemaan mittava kuntokeskuksen uudistusremontti, jonka toteutamme tämän kesän aikana.

Remontissa tulemme parantamaan merkittävästi kuntokeskuksen viihtyvyyttä uudistamalla sisustusta sekä organisoimalla keskuksemme harjoittelualueet lähes kokonaan uusiksi. Lisäksi parannamme merkittävästi Sinun harjoittelumahdollisuuksiasi päivittämällä kuntosalilaitteita sekä välineistöä.

Remontti pyritään tekemään siten, että kuntosalilla voi käydä harjoittelemassa normaaliin tapaan ilman katkoksia. Myös ryhmäliikunta pyörii koko kesän läpi, katso aikataulut tästä.

Muutosprojektin edetessä kesän 2024 aikana, tulee nimi Ole.Fit Kanava ottamaan sijaa keskuksessa, katukuvassa, somessa sekä verkkosivuillamme.

Alkusyksystä tulemme viettämään huikeat avajaisjuhlat, joissa on luvassa paljon kivaa niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaille.

Vaikka kuntokeskuksemme uudistuu valtavasti, niin Sinulla aktiivinen jäsenemme, pysyy edelleen nykyisen sopimuksesi hinta ja edut.


Uusi hinnastomme 3.6.2024 alkaen tulee olemaan seuraava:


Kuntosali + Ryhmäliikunta 54,95 € / 4 vko

- sis. kuntosalin käyttöoikeuden klo 05-23 ja kaikki ohjatut tunnit


Kuntosali (klo 05-23) 44,95 € / 4 vko

- sis. kuntosalin käyttöoikeuden klo 05-23


Opiskelija ja eläkeläinen 39,95 € / 4 vko

- sis. kuntosalin käyttöoikeuden klo 05-23 ja ryhmäliikunnan


Päiväkortti 29,95 € / 4 vko

- sis. kuntosalin käyttöoikeuden ma-pe klo 05-15


Kaikki Ole.Fit-sopimukset ovat toistaiseksi voimassa olevia, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Ei siis sitoutumista, eikä liittymismaksuja!

Asiakkaamme voivat halutessaaan jatkaa nykyisellä sopimuksella tai päivittää uuteen sopimukseen uuden hinnastomme mukaisesti.

Loppuun haluamme vielä kertoa iloisia uutisia keskuksen omistukseen liittyen. Yrityksemme pääomistaja on tuttuun tapaan Harri Ojala, mutta teille kaikille tutut ja energiset työntekijämme Laura Hotari ja Laura Nurminen ovat nykyään myös osakkaita yrityksessämme.

Uusi nimi, uusi organisaatio sekä Ole.Fit-ketjun valtava tuki ja innovatiivinen tapa tuottaa kuntokeskuksia tulee viemään koko liikuntayhteisömme täysin uudelle vuosikymmenelle luoden mahtavia liikunta- ja hyvinvointielämyksiä, nykyisen kuntokeskuksemme perinteitä kunnioittaen.

Ole.Fit Kanava = Kaikkien meidän kuntokeskus

Uudistavin terveisin

Harri, Laura H. ja Laura N. sekä koko Kuntokeskus Kanavan väki